Appelblauwzeegroen… een kleur die op verschillende manieren een rol speelt in mijn leven. Letterlijk, zoals in mijn kledij, maar voor mij heeft de kleur ook een diepere betekenis. Ik vind hierin thema’s die ik zelf belangrijk vind, maar vooral ook kernwaarden die in mijn werk als gezondheidsconsulent erg belangrijk zijn.

Appel

Wat is er natuurlijker en eenvoudiger dan een frisse appel op een warme zomerdag? Of de geur van gebakken appeltjes met kaneel op een winterochtend? Als gezondheidsconsulent help ik je  om met je voeding je persoonlijkheid te ondersteunen en zo ook fysieke klachten (zoals vermoeidheid of gevolgen van overgewicht) te behandelen. Je kunt meer uit je voeding halen dan je denkt! Ook tijdens de workshops toon ik met plezier dat gezonde voeding in geen geval ingewikkeld of duur  hoeft te zijn en ook heel lekker is.

Blauw

In de temperamentenleer hoort de kleur blauw bij het element lucht. Dit staat onder andere voor creativiteit en intelligentie, maar ook relativiteit. Vanuit deze waarden ga ik met jouw hulpvraag om. Ik beschik over de nodige deskundigheid en levenservaring om je op de gepaste manier te begeleiden. Daarnaast geeft lucht je ook ruimte en die wil ik je tijdens het traject ook bieden. Ruimte om jezelf te zijn, ruimte om fouten te maken, ruimte om te groeien!

Zee

Heerlijke rust, ontspannen, maar ook eindeloze mogelijkheden, verder durven kijken dan de horizon en ook daar wat vinden. Als gezondheidsconsulent help ik je de balans in je emotionele leven te herstellen. We kijken niet enkel naar de symptomen, maar vertrekken vanuit de oorzaak van je klachten. Om blijvend resultaat te krijgen, dien je jouw eetpatroon immers echt duurzaam aan te passen. Omdat ik werk vanuit je temperament, stel ik samen met jou een traject op dat werkt omdat het bij je past. Emotionele ondersteuning kan in de vorm van gesprek, coaching, bach-bloesems en biorelaxatie (ontspanningsoefeningen). Jij bepaalt waar jij je fijn bij voelt! Echte verandering, die stuur je immers zelf.

Groen

De kleur groen symboliseert het element water. Om jouw in het begeleidingstraject de ruimte te kunnen geven die je nodig hebt, is het element water, dat ik zelf ook in ruime mate bezit, erg belangrijk.  Het verwijst naar kenmerken zoals empathie, gevoeligheid en intuïtie. Als coach wil ik je met zachtheid en respect behandelen. Ik maak ruimte voor jou emoties en werk samen met jou naar emotionele balans zodat je die ook aan de buitenkant weer ziet.